Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΓΝΩΜΗ

 

Σε περίπτωση που έχετε αλλάξει γνώμη σχετικά με μια παραγγελία που έγινε διαδικτυακά, τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης, εφόσον όλα τα εν λόγω προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και σε άριστη κατάσταση. Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει το πελάτη.

Ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για το κόστος επιστροφής. Το (τα) προϊόν (τα) πρέπει να επιστραφούν στο κατάστημα που αγοράστηκε, από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 9:00 π.μ. και 1:00 μ.μ. (εκτός αργιών).

Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν επιστρέφονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης/παραλαβής, τότε η εταιρεία έχει το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή τους. Εφόσον υπάρχει συμμόρφωση με τους όρους και τις προϋποθέσεις της πολιτικής επιστροφής, η τιμή πώλησης των προϊόντων που επιστρέφονται, θα επιστρέφεται με την ίδια μέθοδο που κάνατε την αρχική πληρωμή (πιστωτική κάρτα κλπ).

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΒΛΑΒΗΣ

 

Όλα τα εμπορεύματα καλύπτονται από δύο χρόνια με νόμιμη εγγύηση (βάση νομοθεσίας ) . Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος η εταιρεία έχει το δικαίωμα :

  • Να επιδιορθώσει το εμπόρευμα (σε εύλογο χρονικό διάστημα)
  • Να αντικαταστήσει το εμπόρευμα με το ίδιο προϊόν
  • Να προτείνει αλλαγή με διαφορετικό μοντέλο ( αν ο πελάτης αρνηθεί την αντικατάσταση με άλλο μοντέλο η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει τα χρήματα στον πελάτη με την ίδια μέθοδο που κάνατε την αρχική πληρωμή)

Ο πελάτης πρέπει να παρουσιάσει την απόδειξη αγοράς για τους σκοπούς εγγύησης.