Οι ακόλουθοι Όροι και Προϋποθέσεις έχουν ισχύ για την παρούσα προσφορά ως μια προωθητική ενέργεια της εταιρείας Emilios Eliades Appliances Ltd.

  1. Επωφελούμενος από την Προσφορά, ο πελάτης συμφωνεί με όλους τους όρους και προϋποθέσεις.
  2. Η προσφορά ισχύει για οποιονδήποτε μόνιμο κάτοικο της Δημοκρατίας της Κύπρου, ηλικίας 18 χρονών και άνω.
  3. Η παράδοση των προϊόντων αγοράς είναι μόνο εντός της Δημοκρατίας της Κύπρου.
  4. Η προσφορά ισχύει ως ακολούθως:
    1. από τις 25 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου 2020  (“Πρώτη Περίοδος Προσφοράς”), για Εκπτωτικό Κουπόνι αξίας 15% συν Δωρεάν Παράδοση, ΜΟΝΟ για ONLINE αγορές

ΚΑΙ 

  • από τις 28 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020 (“Δεύτερη Περίοδος Προσφοράς”), για Εκπτωτικό Κουπόνι αξίας 15% συν Δωρεάν Παράδοση, για ONLINE αγορές και αγορές από τα Καταστήματα Αιμίλιος Ηλιάδης Appliances Ltd σε όλες τις πόλεις.
  • Οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν το εκπτωτικό κουπόνι που ισχύει για την συγκεκριμένη Προσφορά μόνο από την ιστοσελίδα www.emilioseliades.com.cy. Οι πελάτες που θα συμπληρώνουν τα στοιχεία τους (email και αριθμό τηλεφώνου) θα λάβουν εκπτωτικό κουπόνι της Προσφοράς στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο που έχουν καταγράψει. Ο κώδικας του κουπονιού προσφοράς θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί κατά την εκτέλεση της παραγγελίας είτε ONLINE κατά το Check Out Process, ή κατά την αγορά σε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας Αιμίλιου Ηλιάδη (στην περίπτωση αυτή οι πελάτες μπορούν να αναδείξουν το κουπόνι προσφοράς επί του κινητού τους τηλεφώνου ή το εκτυπωμένο email που τους έχει σταλεί).
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα κουπόνι σε κάθε αγορά.
  • Η προωθητική ενέργεια που σχετίζεται με την Προσφορά δεν μπορεί να αντικατασταθεί με άλλη έκπτωση ή μετρητά, εκτός αν αλλιώς ορίζεται στην παράγραφο 4.
  • Τα κουπόνια έχουν ορισμένη χρονική ισχύ όπως αναφέρεται στην παράγραφο 4 πιο πάνω και δεν θα γίνονται δεκτά προς εξαργύρωση μετά το πέρας της Ημερομηνίας Λήξης που αναφέρεται.
  • Η Προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προωθητικές ενέργειες. Η εταιρεία Emilios Eliades Appliances Ltd διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει είδη από την προσφορά, καθώς και να τροποποιεί ή να αλλάξει μονομερώς τους όρους και προϋποθέσεις της προσφοράς ανά πάσα στιγμή.
  • Σε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής των ειδών, η αλλαγή γίνεται στην αξία αγοράς των ειδών. 
  • Σε περίπτωση εξαργύρωσης του κουπονιού και συνεπακόλουθης ακύρωσης της παραγγελίας, δεν επιστρέφεται η αξία του κουπονιού, είτε σε μερική είτε σε ολική ακύρωση.
  1. Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία, η έκπτωση δεν μπορεί να εφαρμοστεί αναδρομικά.
  2. Αυτή η προσφορά είναι μη μεταβιβάσιμη και δεν πρέπει να πωλείται σε ιστότοπους δημοπρασιών για κέρδη.
  3. Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις διέπονται από το δίκαιο της Δημοκρατίας της Κύπρου και υποβάλλονται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των Κυπριακών δικαστηρίων.